https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/aa/aa2ab912-b451-47e7-a11e-05d6e9f9ccf0/the-chainsmokers-op-verjaardag-versuz-news-1440x450.jpg

The Chainsmokers op verjaardagsfeestje van Hasseltse club Versuz

Published on Sun 03.04.2022

Party like it’s your birthday! In april 2002 gooide club Versuz voor het eerst de deuren open aan de Slachthuiskaai. Anno 2022 – exact twintig jaar later - is Versuz er nog altijd. Nu in een gloednieuwe state-of-the-art club, gebouwd op de site van de Trixxo Arena. Versuz mag dan wel twintig kaarsjes uitblazen, de club is blijven investeren in de nieuwste technologieën, de beleving en het comfort van bezoekers.

Sinds de beginjaren innoveert de club ook muzikaal. Het doet dat met een goede mix aan lokale talenten én regelmatige internationale gasten. En met succes! Elk weekend verwelkomt de discotheek duizenden feestgangers én mag het zich tot de internationale top der nachtclubs rekenen.

Versuz is méér dan een club

Maar het gaat veel verder dan enkel de club. De afgelopen jaren zagen in Versuz verschillende concepten het licht. Zo popt beachbar Ipanema in de zomer niet enkel op in de achtertuin van Versuz, maar was de zomerbar afgelopen zomermaanden ook terug te vinden in Middelkerke.

Intussen schallen de après-ski hits door de boxen in het Sportpaleis, in verschillende houten chalets in België én op Tomorrowland (Winter), maar de aller-allereerste Moose Bar stond en staat tijdens de wintermaanden nog altijd in de tuin van Versuz. En onlangs kreeg ook het restaurant een make-over. Bij de Hasseltse gastronomische hotspot Bontà draait alles om vlees.

Alle registers open voor 20ste verjaardag

Versuz slaagt erin z’n gasten te blijven verrassen en dat al twintig jaar lang. Voor die verjaardag trekt de club dan ook àlle registers open. Een hele maand lang ontvangen ze heel wat nationale en internationale bekende gasten. Van de Versuz-resident dj’s over Don Diablo en Bizzey. Met als kerst op de verjaardagstaart: The Chainsmokers op zaterdag 16 april. Het New Yorkse duo is zonder twijfel de grootste hitmachine van de laatste jaren. Het wordt de grootste en langste line-up ooit in de Versuz-geschiedenis.

"We zetten onze trouwe fans in de bloemetjes"

Yves Smolders van Versuz: “Na twintig jaar kan je gerust spreken over een Versuz-generatie. Niet alleen bij de bezoekers, maar ook bij het personeel. Er zijn zelfs al heel wat Versuz-kindjes geboren. Vandaag willen we al onze trouwe fans in de bloemetjes zetten. Daarom kiezen we niet voor één feestelijk weekend, maar voor een héle maand feest. April wordt een maand vol nationale en internationale artiesten achter de dj-booth en op het podium, elk weekend een bomvolle dansvloer, véél taart, véél CO2 en champagne…véél champagne.”

Bekijk het volledige verjaardagsprogramma van Versuz.