Het Schlagerfestival 2025

Vanaf za 29.03.2025

Het Schlagerfestival gaat in 2025 door op zaterdag 29 maart, zondag 30 maart en zaterdag 5 april. Jan Smit, Laura Lynn en Willy Sommers zijn de eerste aangekondigde artiesten. Ben jij er ook bij?

Het Schlagerfestival goes ‘Wild Wild West’

Na de ‘Glitter & Glamour’- en de afgelopen ‘Flower Power’-editie, trekt Het Schlagerfestival volgend jaar de 'Wild Wild West'-kaart als thema. Cowgirl Laura Lynn en cowboys Jan Smit en Willy Sommers staan alvast met de liveband op de zaterdagen 29 maart en 5 april, en zondagnamiddag 30 maart 2025 in de Hasseltse Trixxo Arena.

“Met ruim 35.000 bezoekers, verspreid over drie weekenddagen, was de afgelopen editie weer een voltreffer. De vele positieve reacties hebben zich ondertussen al vertaald in een succesvolle voorverkoop voor volgend jaar. Ook de groepsreservaties met aangepaste voorwaarden doen het bijzonder goed”, klinkt het bij de organisatie.

Wild Wild West

Met het ‘Wild Wild West’-thema krijgt Het Schlagerfestival nu een countryjasje aangemeten. “Uiteraard gaan we het thema uitgebreid belichten op het podium, maar ook in de aankleding van de locatie, de voorpret en de festivalbeleving. We verwachten heel veel cowboys en cowgirls voor het podium, maar ook de artiesten zijn al op zoek naar een aangepaste podiumoutfit. Het thema werd trouwens gekozen op basis van een ruime bevraging onder onze bezoekers, waarbij ‘Wild Wild West’ er met kop en schouders als populairste bovenuit stak.”

De ‘Wild Wild West’-editie van Het Schlagerfestival 2025 vindt plaats op de zaterdagavonden 29 maart en 5 april, en zondagnamiddag 30 maart in de Trixxo Arena Hasselt, met optredens van Willy Sommers, Laura Lynn en Jan Smit. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Vanaf za 29.03.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorPSE Belgium

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

za 29.03.2025 20:30
253,67

The be•at VIP Experience

Geniet van een zorgeloze avond tijdens je bezoek met het exclusieve be•at VIP Experience-arrangement!

The be•at VIP Experience
Kopen
za 05.04.2025 20:30
253,67

The be•at VIP Experience

Geniet van een zorgeloze avond tijdens je bezoek met het exclusieve be•at VIP Experience-arrangement!

The be•at VIP Experience
Kopen
venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief