Authoring Layer List:
  • {{layer.title}}

RETRO KITSCH FESTIVAL

Vanaf za 24.09.2022 Trixxo Arena - Hasselt

RETRO KITSCH FESTIVAL

Vanaf za 24.09.2022 Trixxo Arena - Hasselt

RETRO KITSCH FESTIVAL VOOR DE EERSTE KEER IN TRIXXO ARENA HASSELT

Het gekste festival van het land: RETRO KITSCH FESTIVAL komt voor de eerste keer naar Hasselt! Deze mag je niet missen. Wie staat er nu niet te popelen om volledig uit de bol te gaan en te feesten na een veel te lange en saaie coronapandemie? RETRO KITSCH FESTIVAL is een unieke combinatie van nostalgie, retro, 90s & 00s, ambiance, dance, de lekkerste feestmuziek, schlager, Nederlandse toppers en après-ski. Het dak moet eraf! Springen, nondeju! Van links naar rechts.

De line-up bestaat uit een indrukwekkend aantal bekende partyartiesten uit binnen- en buitenland. Jettie Pallettie (NL), Peter Koelewijn (NL), DJ Wout, Sam Gooris, Get Ready!, Gebroeders Ko (NL), Danzel, De Romeo’s, Paradisio ‘Bailando’ (ESP), DJ Ward, Michael Schack, Pat Krimson, Def Dames Dope en SNOLLEBOLLEKES (NL), de Nachtegaal van het Zuiden! en ’s Nederlands bekendste en populairste feestact!!!! Stilstaan is onmogelijk!

De eerste editie van het RETRO KITSCH FESTIVAL in Hasselt wordt gehost door Bjorn Verhoeven, bekend van o.a. TOPradio, Q-music, JOE, … en nu reeds enkele jaren de spring-in-'t-veld van Nostalgie. Hij presenteert het festival samen met de wulpse - frivole Betty Owczarek, het bekendste en meest besproken gezicht van ‘Big Brother’ ooit. Een vrolijk gek duo die vonken gaat geven dus ;)

Goesting … Jettie Pallettie (NL), al jaren een gekke vaste party waarde in Vlaanderen, komt met haar ultieme kroeghit ‘Ik zit in een cafeetje’ deze editie van de megaparty openen. Peter Koelewijn (NL) komt rocken met hits als ‘Angeline’, … en ‘Kom van dat dak af’. Sam Gooris en Get Ready! blazen vervolgens het dak eraf. Het bekendste feestduo Gebroeders Ko uit Nederland komt knallen met hun hits als ‘Ik heb een toeter op m’n waterscooter’, ‘Boten Anna’, ‘Schatje mag ik je foto’, … allemaal hebben we ze al eens staan meebrullen. Voeg aan hun repertoire dan nog eens de meezingers van De Romeo’s toe en je krijgt een explosieve feestcocktail. Met internationale namen als Danzel ‘Pump It Up’, Paradisio ‘Bailando’, Def Dames Dope met hun 90s hits ‘It's Ok, All Right’ – ‘Ain't Nothin' To It’, ‘Don't Be Silly!’, ‘Havin' A Good Time’ … komen de 90s en 00s weer helemaal tot leven. En met de beats van de DJ Wout, DJ Ward en Michael Schack trekt het Retro Kitsch Festival eveneens de dancekaart. Pat Krimson, de topper van Atmoz, sluit het festival af zoals hij alleen dat kan: met een knallende DJ-set!! Hier wil je toch ook komen feesten na deze bizarre periode.

En we konden het niet laten om nog een extra topper van mega party formaat toe te voegen. De Nachtegaal van het Zuiden! Snollebollekes komt voor het eerst naar Retro Kitsch Festival! Snollebollekes ’s Nederlands bekendste en populairste feestact, met meer dan 250 miljoen streams op YouTube en Spotify. Hij vult tegenwoordig meermaals direct uitverkochte zalen in Nederland met zijn eigen concerten. Snollebollekes beukt van festival tot koeienstal door de speakers met hits als Vrouwkes, Links Rechts, De Vloer is Lava, Non Stop Vol D’r Op!, …. En nu is België aan de beurt ;) Deze editie van RETRO KITSCH FESTIVAL mag je dus echt niet missen!

-----

Tickets 35 euro
VIP 90 euro : aparte zone vlakbij het podium - aparte ingang - gratis parking - gratis vestiaire
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

-----

Kom je met een groep vanaf 11 personen naar Retro Kitsch Festival? Goed nieuws, dan kan je gebruik maken van ons groepsarrangement. Je betaalt dan 30 euro voor een ticket in plaats van 35 euro. 

Bestel jouw groepstickets via +32 3 400 40 47 of groepen@beatvenues.be.
Wil je meer weten over groepsarrangementen, bekijk dan onze groepenpagina.

Dit evenement is georganiseerd door VC Services België bvba.

Evenement details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
  • Geen resultaten

Media

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}
In de huidige venue zijn geen actuele tickets.

TTSBekijk tickets in andere zalen

{{event.date}} {{event.startTime}}
...
TTS
{{ticket.date}} {{event.startTime}}
...

VIP Experience

Aangeboden door be•at
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
RETRO KITSCH FESTIVAL
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Packages


  • € {{package.price}}
    {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

Groepen


Groepstickets

 | v.a. 20 personen

Kom je met een groep tussen de 11 en 20 personen?

Neem dan contact op met +32 3 400 00 34 zodat wij jou als groep bij elkaar kunnen plaatsen.

Kom je met een groep groter of gelijk aan 20 personen?

Dan kan je gebruik maken van ons groepsarrangement.
Bestel dan jouw groepstickets via  +32 3 400 40 47 of groepen@beatvenues.be.
Wil je meer weten over groepsarrangementen, bekijk dan onze groepenpagina.