https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/14/14c3f496-e559-4777-8493-13f3878773e1/lisa-del-bo-het-schlagerfestival-news-1440x450.jpg

Het Schlagerfestival in Hasselt ontvangt Lisa del Bo en zeven andere topartiesten

Gepubliceerd op vr 26.11.2021

De succesvolle verjaardagseditie van Het Schlagerfestival was in oktober goed voor liefst 60.000 feestvierders. Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondagnamiddag 27 maart 2022 kan je opnieuw in de Trixxo Arena Hasselt terecht voor deze hoogmis van het levenslied.

Na de feesteditie trekken de organisatoren volgend jaar de kaart van glitter en glamour. Dat doen ze met onder meer Laura Lynn, Willy Sommers, De Romeo's, Christoff, Luc Steeno, Yves Segers, Matthias Lens (samen met Yves Segers als Die Schnappers) én Lisa del Bo. Kürt Rogiers is opnieuw gastheer.

Lisa del Bo: “Dit jaar is het 25 jaar geleden dat ‘Liefde is een kaartspel’ uitkwam. Volgend jaar is het ook 9 jaar geleden dat ik nog eens op het grote Het Schlagerfestival-podium gestaan heb. De afgelopen editie ben ik al de sfeer gaan opsnuiven en heb ik, aan de zijkant en tussen het publiek, genoten van de optredens van mijn collega-artiesten. Het was een prachtige avond, met alleen maar blije mensen en gelukkige gezichten. Als je als volbloed Limburgse de kans krijgt om voor eigen publiek te kunnen optreden, dan ben je vereerd en is dat ook een hoogtepunt in je carrière."

Lisa geniet momenteel voluit van de aandacht die zij en haar liedjes krijgen. “Dankzij #LikeMe zijn ‘Liefde is een kaartspel’ en ‘Vlinderen’ aan hun tweede leven begonnen", zegt ze. "Ik merk dat heel wat jongeren, voor mij een nieuw publiek, die liedjes opnieuw ontdekken en voluit meezingen. Dat doen ze op mijn optredens, maar ik zie het ook gebeuren op de sociale media, waar ze filmpjes en TikToks delen met mijn muziek. Heerlijk! Volgend jaar zit ik 32 jaar in het vak, maar door de maatregelen en beperkingen is het mij de voorbije maanden niet gelukt om mijn 30 jaar carrière te vieren. Wel, ik stel voor dat we dat volgend jaar doen in Hasselt. Met z’n allen wordt het fantastisch”, zegt een lachende Lisa del Bo.

“Voor de zestiende editie duwen we het podium weer naar achter in de zaal, waardoor er op het middenplein voldoende ruimte is voor die heerlijk langgerekte, doorlopende polonaises. Ook Kürt Rogiers is als gastheer-presentator weer van de partij. Volgend jaar trekken we de kaart van de glitter & glamour. De mensen mogen nu al op zoek naar veel blingbling, aangepaste kledij of toffe accessoires die ons thema accentueren”, klinkt het bij de organisatie.

Het Schlagerfestival in Trixxo Arena Hasselt vindt plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart en zondagnamiddag 27 maart 2022. Op de affiche staan Christoff, Laura Lynn, Willy Sommers, Luc Steeno, Lisa del Bo, Die Schnappers, De Romeo’s, Yves Segers en gastheer-presentator Kürt Rogiers.

Snelle beslissers kunnen nog tot 30 november 2021 genieten van een vroegboekkorting. Ook voor groepen zijn er speciale tarieven en voorwaarden.