Bezoekers met een beperking

Bij de meeste evenementen wordt in de zaal een voorbehouden zone voorzien voor rolstoelgebruikers, zodat ook zij het evenement goed kunnen zien. Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier. Onze medewerkers in de zaal zullen je graag naar je plaats begeleiden. Specifieke vragen kan je stellen via info@trixxo-arena.be.

Over je plaats

Bij de meeste evenementen wordt in de zaal een voorbehouden zone voorzien voor rolstoelgebruikers, zodat ook zij het evenement goed kunnen zien.

Parking voor bezoekers met een beperking

Parkeren met een Europese parkeerkaart

Er is een voorbehouden parkeerruimte aan de ingang van de zaal voor rolstoelgebruikers en houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een beperking. Krijg je graag assistentie bij je verplaatsing van en naar het parkeerterrein, aarzel dan niet om een medewerker aan te spreken. Op de voorbehouden plaatsen wordt streng controle gehouden. Houd dus je Europese parkeerkaart voor personen met een beperking, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Tijdelijk minder mobiel

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep en heb je geen Europese parkeerkaart voor personen met een beperking, hou er dan rekening mee dat je dit zal moeten toelichten aan de parkeerwachters. Doe dit bij voorkeur met een dokters- of een ander medisch attest. Of neem op voorhand contact op via info@trixxo-arena.be.