Bezoekers met specifieke noden

Algemeen

Heb je extra assistentie nodig of ben je een rolstoelgebruiker, kom dan ten laatste 40 minuten voor aanvang van het evenement naar de zaal. Op die manier kunnen we jou de best mogelijke manier verder helpen.

Bij de meeste evenementen wordt in de zaal een voorbehouden zone voorzien voor rolstoelgebruikers, zodat ook zij het evenement goed kunnen zien. Reserveer je plaatsen telefonisch via +32 (0)3 400 00 34 of neem contact op via het contactformulier. Onze medewerkers in de zaal zullen je graag naar je plaats begeleiden. Specifieke vragen kan je stellen via info@trixxo-arena.be.

Over je plaats

Bij de meeste evenementen wordt in de zaal een voorbehouden zone voorzien voor rolstoelgebruikers, zodat ook zij het evenement goed kunnen zien.

Parking voor houders van een EU-parkeerkaart voor mindervaliden

Er is een voorbehouden parkeerruimte aan de ingang van de zaal voor rolstoelgebruikers en houders van een EU-parkeerkaart voor mindervaliden. Krijg je graag assistentie bij je verplaatsing van en naar het parkeerterrein, aarzel dan niet om een medewerker aan te spreken. Op de voorbehouden plaatsen wordt streng controle gehouden. Houd dus je EU-parkeerkaart voor mindervaliden, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Ben je tijdelijk minder mobiel?

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep en heb je geen EU-parkeerkaart voor mindervaliden, hou er dan rekening mee dat je dit zal moeten toelichten aan de parkeerwachters. Doe dit bij voorkeur met een dokters- of een ander medisch attest. Of neem op voorhand contact op via info@trixxo-arena.be.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief