Het Schlagerfestival 2024

Flower Power Editie

Koop nu al je tickets voor Het Schlagerfestival 2025!

35.000 bezoekers voor Schlagerfestival

Het Schlagerfestival pakt opnieuw groots uit in Trixxo Arena Hasselt.

De eerste avond van Het Schlagerfestival was groots!

Lees verder.

De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff, Yves Segers, Willy Sommers, Bart Kaëll, Luc Steeno en gastheer Kürt Rogiers gingen hen al voor. En nu mochten ook Lindsay en Sam Gooris aan de hoofdingang van de Hasseltse Trixxo Arena hun ster op de befaamde Walk of Fame van Het Schlagerfestival officieel in ontvangst nemen en te onthullen.

Lindsay en Sam Gooris staan volgend jaar op Het Schlagerfestival 2024, dat op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondagnamiddag 24 maart 2024 plaatsvindt in Trixxo Arena Hasselt. De organisatie voegt ook Bram & Lennert, Jettie Pallettie en Garry Hagger toe aan de line-up.

Naast het uitreiken van twee nieuwe Schlagerfestival-sterren voegt Het Schlagerfestival 2024 nog drie nieuwe namen toe aan de line-up: feestorkaan Jettie Pallettie (‘Ik Zit In Een Cafeetje’) zorgt straks voor extra ambiance. Het populaire Ninoofse duo Bram & Lennert, die eerder al het succesvolle voorprogramma verzorgden van Niels Destadsbaders Sportpaleisconcerten, weet steeds te verrassen. Tot slot is ook Garry Hagger, bekend van o.a. ‘Het Allermooiste’, met zijn krachtig stemgeluid opnieuw van de partij.

Het Schlagerfestival 2024 – Flower Power Editie - vindt plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondagnamiddag 24 maart in Trixxo Arena Hasselt, met optredens van De Romeo’s & Sasha, Bart Kaëll, Lindsay, Sam Gooris, Garry Hagger, Bram & Lennert, Jettie Pallettie, Christoff en gastheer Kürt Rogiers. Flower Power is het centrale feestthema.

Zaalplan Het Schlagerfestival 2024

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief