Het is aftellen naar de Grote Sinterklaasshow op 2 en 3 december in het Sportpaleis.

De Grote Sinterklaasshow in het teken van duurzaamheid

16.11.2023

Het is aftellen naar de Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis. Op 2 en 3 december komen niet enkel Sinterklaas en zijn roetpieten, maar ook heel wat Studio 100-vrienden op bezoek. Zo zijn Samson & Marie, Nachtwacht, de Gamekeepers, Maya, Bumba & Bumbina, Mega Mindy, K3, Piet Piraat en Bertus Bandiet, én Plop en zijn vriendjesvan de partij.

Alsof het feest nog niet groot genoeg was, doet de Sint er dit jaar nog een schepje bovenop met de hulp van Bebat en Recupel. Breng je oud, ongebruikt of kapot elektronisch speelgoed of gadgets mee naar de Sinterklaasshow. In ruil krijg je een cadeautje. Heb je ook lege batterijen bij? Daarvoor krijg je er nog eentje bovenop. En jouw binnengebrachte spullen zouden zomaar een rol kunnen spelen in de show!

Het verhaal

Hoofdpiet en Pakjespiet willen dit jaar de Sint verrassen. De Sint deelt elk jaar cadeautjes uit op zijn verjaardag, dus nu is het zijn beurt.Ze gaan eens een cadeautje aan hém geven.

Gelukkig heeft Pakjespiet hier de ideale uitvinding voor meegebracht: de P.R.O.T.- machine! De Praktische Recycleer en Opruim Transformatie machine. Je steekt oud speelgoed in het ene deel van de machine, en aan de andere kant komt er nieuw speelgoed uit. Ideaal om de mooiste cadeautjes mee te maken, voor brave kinderen én Sinterklaas!

Kapot speelgoed verzamelen is dus de boodschap. Hoofdpiet en Pakjespiet reizen doorheen de werelden van allerlei Studio 100-figuren om genoeg kapot speelgoed bij elkaar te krijgen. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan... Zullen ze op tijd hun cadeau voor de Sint klaar krijgen?

Oproep: breng lege batterijen en oud elektronica mee, krijg cadeautjes in ruil én help je Studio 100-vrienden!

Bestel nu je tickets voor de Grote Sinterklaasshow vindt plaats op 2 en 3 december 2023 in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief