Extra show voor Ierse danssensatie ‘Rhythm of the Dance’ in Stadsschouwburg Antwerpen.

Extra show voor Ierse danssensatie ‘Rhythm of the Dance’ in Stadsschouwburg Antwerpen

31.01.2024

De Ierse danssensatie 'Rhythm of the Dance' gaat in 2024 op wereldtournee met hun '25th Anniversary Tour' en wegens groot succes wordt een extra show aan hun Belgische schema toegevoegd. Naast de eerder aangekondigde shows presenteert het gezelschap met trots een extra show op 26 april 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Het door meer dan 14 miljoen toeschouwers wereldwijd bejubelde 'Rhythm of the Dance', dat traditionele Ierse dans en muziek combineert in een opzwepende liveshow, neemt het publiek al jarenlang mee op een adembenemende en opwindende reis doorheen de geschiedenis van Ierland. Met hun ongelooflijke '25th Anniversary Tour' creëren ze een nieuw tijdperk in Iers entertainment.

Live muzikanten, zangers en dansers van wereldklasse zorgen in een fenomenale productie voor een weergaloze mix van pulserende ritmes en verbazingwekkend snel uitgevoerde choreografieën. Laat je meevoeren op deze bijzondere reis doorheen de boeiende Ierse geschiedenis: van het oude, rijk aan legenden en mythen, tot het moderne, stedelijke Ierland van vandaag.

Speelkalender

25 april 2024 - Capitole Gent
26 en 27 april 2024 - Stadsschouwburg Antwerpen

Koop nu tickets voor 'Rhythm of the Dance'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief