Beauty & The Beast kreeg fantastische recensies in Groot-Brittannië!

Familieballet 'Beauty & The Beast' krijgt 4 sterren

11.01.2024

Groot Nieuws! Beauty & The Beast, gebracht door The Northern Ballet, beter bekend als het top of the bill balletgezelschap uit de UK, kreeg fantastische recensies van de pers in Groot-Brittannië! Na een reeks uitverkochte zalen, staande ovaties en schitterende recensies komt deze grandioze familieklassieker tijdens de paasvakantie voor slechts 5 dagen naar Capitole Gent.

"A triumphant success", schrijft The Telegraph en geeft de balletproductie vier sterren. Volgens Mirror is de voorstelling 'perfectly executed and breathtaking'.

"Het klassieke verhaal kreeg een andere dimensie door de haute couture-kostuums en briljante dansen die het publiek betoverden", aldus de Newark Advertiser.

"Dit is echt een prachtig ballet. De hoofdrolspelers voelen elkaar op een boeiende en ontroerende manier aan, de decors vertellen het verhaal, en de muziek raakt het publiek op alle juiste manieren. Het is zeker een van de sterkste producties van het Northern Ballet, en absoluut een die je niet mag missen," meldt The Reviews Hub.

Ervaar spectaculaire choreografieën, grandioze decors, magische kostuums & fantastische theatrale expressies. Een must-see dansspektakel voor zowel ballet-, dans-, musical- als theaterliefhebbers!

Koop nu je tickets voor 'Beauty & The Beast'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief