Hinder op Slachthuislaan aan het Sportpaleis van eind april tot en met september 2024.

Hinder op Slachthuislaan aan het Sportpaleis

06.03.2024

In het kader van het stadsproject Slachthuis wordt gewerkt op de Slachthuislaan, net achter het Sportpaleis. Dit zal voor hinder zorgen van eind april tot en met september 2024.

Vanaf eind april tot na de zomervakantie loopt het verkeer op de noordelijke weghelft van de Slachthuislaan vanaf Lidl tot Kalverstraat. Daarna zal het verkeer ter hoogte van de AP Hogeschool op de zuidelijke weghelft verlopen.

Hou rekening met de werken als je deze de vermelde periode het Sportpaleis of de Lotto Arena bezoekt.

De werken kaderen in een herontwikkelingsproject van de Damwijk. Er komen o.a. woningen, groene publieke ruimtes en een netwerk van paden voor fietsers en voetgangers. Om dat te bereiken, heeft de stad Antwerpen samen met de private eigenaars van de Slachthuissite een masterplan opgemaakt voor het 18 hectare grote projectgebied. Het project startte in 2012 en zal afgerond zijn tegen 2040.

Geen zin in file- en parkeerstress bij je bezoek aan het Sportpaleis en de Lotto Arena? Maak dan gebruik van de Event Shuttle by Keolis (enkel voor shows in het Sportpaleis), het openbaar vervoer, Park & Rides of andere mogelijkheden.

(foto AG Vespa)

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief