Omdat Het Kan & Average Rob zorgen voor spektakel op Night Of The Giants in het Sportpaleis.

Omdat Het Kan & Average Rob op Night of the Giants

14.03.2024

Vrijdag 26 april 2024 vindt de 12e editie van Night of the Giants plaats in het Sportpaleis. Dit jaarlijkse evenement is dé hoogmis van het Belgisch basketbal en belooft een onvergetelijke avond te worden met een spannende competitiewedstrijd, spectaculair entertainment waaronder de Telenet Halftime Show.

De pregame show wordt verzorgd door de waaghalzen van GetInsane, die met hun spectaculaire BMX-stunts het publiek versteld zullen doen staan.

Omdat Het Kan & Average Rob zorgen tijdens de Telenet Halftime Smile voor een waanzinnige sfeer. Het duo is razend populair in België en Nederland en heeft al opgetreden op diverse grote festivals, waaronder Tomorrowland en Pukkelpop. Met hun unieke sound en aanstekelijke energie beloven ze er tijdens Night of the Giants een onvergetelijke halftime show van te maken! En alsof dat nog niet genoeg is, vindt ook een sensationeel dansoptreden plaats onder leiding van choreografe en TikTok fenomeen Sarah Bossuwé.

Wist je trouwens dat je zelf kan deel uitmaken van het dansteam? Telenet en Telenet Giants Antwerp organiseren in aanloop naar Night of the Giants een unieke talentenjacht voor TikTok-dansers.

Night of the Giants is een avond vol spektakel voor het hele gezin. Kom supporteren voor de Telenet Giants Antwerp en geniet van een onvergetelijke avond vol basketbal, entertainment en plezier!

Koop je tickets voor Night of the Giants in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief