Pomme brengt nieuwe muziek uit.

Pomme brengt nieuwe muziek uit

11.11.2023

Pomme, aka Claire Pommet, heeft een nieuw album uit. De nieuwe plaat heet 'Saisons' wordt in twee keer uitgebracht. Het deel herfst en winter verschijnt op 1 december. Voor de andere nummers is het wachten tot het voorjaar van volgend jaar.

Het eerste nummer van het nieuwe album is '_dec carte de noël'. Zoals de titel doet vermoeden past het nummer perfect bij deze donkere dagen richting kerstdag en nieuwjaar. Het nummer is sinds gisteren terug te vinden op de verschillende streamingplatforms. Beluister het nummer '_dec carte de Noël' op Youtube.

Breng speelgoed mee!

Voor wie het concert van Pomme bezoekt, heeft de zangeres trouwens een bijzondere oproep.

Pomme roept op een nieuw stuk speelgoed of speelgoed in uitstekende staat mee te brengen naar Vorst Nationaal en zo bij te dragen aan de 'Green Santa Campaign' van Secours Populaire WB.

Donaties zijn ook welkom. Maar voor wie liever speelgoed meebrengt, maar niet veel tijd heeft: de elf van de Kerstman fluistert in ons oor dat de Colruyt-winkel naast Vorst Nationaal een paar dozen met speelgoed en spelletjes heeft.

Het doel van dit initiatief is om de magie van Kerstmis te verspreiden in het leven van minder bevoorrechte kinderen in Wallonië en Brussel. Kom samen met ons een avond vol muziek, delen en vrijgevigheid beleven. Samen kunnen we echt een verschil maken in het leven van kinderen in onze gemeenschap.

Dinsdag 14 november speelt Pomme een concert in Vorst Nationaal.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief