Het slotevenement van het tiendaags innovatiefestival Flanders Technology & Innovation vindt plaats in het Sportpaleis en de Lotto Arena.

Slotweekend groots tiendaags innovatiefestival in het Sportpaleis

05.03.2024

Onbekend is onbemind. Het geldt ook voor Vlaamse innovaties en technologieën. Hoogtijd dus om te laten zien hoe innovatief en hoogtechnologisch onze regio is. Vanaf 15 maart worden in zes Vlaamse centrumsteden activiteiten gepland. Het slotevenement van het tiendaags innovatiefestival vindt plaats in het Sportpaleis en de Lotto Arena.

Je krijgt tijdens het slotweekend van zaterdag 23 en zondag 24 maart gratis het beste te zien van technologie en innovatie in Vlaanderen. Of je nu 7 of 77 bent, of met je gezin of je school komt. Iedereen kan zijn hart ophalen in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen.

Kom meer te weten over de energie, de mobiliteit en het entertainment van de toekomst. Leer er alles over de Vlaamse bedrijven die de ruimtevaart en de landbouw van morgen mee vorm geven. Leef je uit in het meest indrukwekkende STEM-paviljoen ooit, in samenwerking met Technopolis, Nerdland en de Vlaamse Hogescholen en Universiteiten.

Je verdiept je tijdens het slotweekend in de fascinerende wereld van AI, de metaverse en robotica en je ontmoet de winnaars van de Solar Car Challenge autorace en de First Lego League. Of kom solliciteren voor één van de duizenden openstaande vacatures in technologie & innovatie tijdens de FTI jobbeurs.

Flanders Technology & Innovation loopt van 15tot 24 maart 2024. Het slotevenement vindt plaats op 23 en 24 maart 2024 in het Sportpaleis en de Lotto Arena.

Koop nu je tickets voor Flanders Technology & Innovation.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief