Met de auto

Meerdere ruime parkings

De Trixxo Arena bevindt zich, samen met het Trixxo Theater, Plopsa Indoor, Versuz, Restaurant Bontà, Jumpsquare en The Park, in Park H. Park H beschikt over meerdere ruime parkeerterreinen, die samen plaats bieden aan meer dan 2.500 auto's.

Betalen

Parkeren kost 8 euro. Neem bij het binnenrijden een ticket aan de slagbomen. Betalen kan voor, na of tijdens het evenement, op twee manieren:

  • Aan de betaalautomaten in de inkomhal

  • Via de Xparc app van Amano (te downloaden via de App store of Play Store). Zo vermijd je lange wachtrijen aan de betaalautomaten. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

Parkeren voor mensen met een beperking

Er is een voorbehouden parkeerruimte aan de ingang van de Trixxo Arena voor rolstoelgebruikers en houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een handicap. Krijg je graag assistentie bij je verplaatsing van en naar het parkeerterrein? Aarzel niet om een medewerker aan te spreken. Hou je Europese parkeerkaart voor personen met een handicap, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Parkeren voor tijdelijk minder mobiele mensen

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep, maar heb je geen Europese parkeerkaart voor personen met een beperking? Hou er dan rekening mee dat je dit zal moeten toelichten aan de parkeerwachters. Doe dit bij voorkeur met een doktersattest of een ander medisch attest.
Je kan ook op voorhand contact opnemen met de Trixxo Arena via +32 (0)3 400 60 60. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9 uur tot 17 uur.

Kiss & Ride

Wil je iemand afzetten aan de Trixxo Arena? Dat kan op meerdere manieren:

  • Aan het begin van de Trichterheideweg ter hoogte van parkeerterrein C

  • Aan de Gouverneur Verwilgensingel ter hoogte van parkeerterrein A

  • Rijd het parkeerterrein op en neem een parkingticket. Verlaat je het parkeerterrein binnen het uur, dan hoef je je parkingticket niet te betalen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief