Toegankelijkheid

Algemeen

Alle zalen van be•at zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met specifieke noden. We willen je zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een evenement.

Heb je extra assistentie nodig of ben je een rolstoelgebruiker?
Kom dan ten laatste 40 minuten voor de start van het evenement naar de zaal. Op die manier kunnen we jou op de best mogelijke manier verderhelpen.

Spreek gerust de vrijwilligers aan bij het binnenkomen van de Trixxo Arena. Zij begeleiden je graag naar je plaats in de zaal.

Tickets bestellen

Reserveer je plaatsen telefonisch of neem contact op via het contactformulier. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Rolstoelgebruikers

Ben je een rolstoelgebruiker? Dan dien je rolstoelplaatsen te bestellen voor jezelf en je begeleider(s). Dit kan enkel telefonisch of via het contactformulier en dus niet via de website. Om veiligheidsredenen kan je als rolstoelgebruiker geen reguliere plaatsen innemen.

Er zijn in de Trixxo Arena voorbehouden plaatsen voor rolstoelgebruikers en de persoon die hen vergezelt. Deze plaatsen zijn beperkt in aantal, snel zijn is dus de boodschap.
Per rolstoelgebruiker is er plaats voorzien voor één begeleider. We gaan met plezier voor je na of uitzonderingen mogelijk zijn om bijvoorbeeld families samen te plaatsen. Hou er wel rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is.

Opgelet! Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om voor rolstoelgebruikers plaatsen op het middenplein te voorzien.

Dove en slechthorende personen

Dove en slechthorende personen kunnen de tolk van hun keuze meenemen. Ze kunnen ook vragen dat de organisator van het evenement een tolk voorziet. Dan wordt er samen bekeken of deze vraag redelijk is. 
Neem contact op om dit te bespreken.

Blinde en slechtziende personen

Wil je een evenement bijwonen met een blindengeleidehond? 
Neem contact op om dit te bespreken.

Parking voor houders van een EU-parkeerkaart voor gehandicapten

Er is een voorbehouden parkeerruimte aan de ingang van de zaal voor rolstoelgebruikers en houders van een EU-parkeerkaart voor gehandicapten.
Krijg je graag assistentie bij je verplaatsing van en naar het parkeerterrein? Aarzel dan niet om een medewerker aan te spreken. Op de voorbehouden plaatsen wordt streng controle gehouden. Houd dus je EU-parkeerkaart voor gehandicapten, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Parking voor tijdelijk minder mobiele bezoekers

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep en heb je geen EU-parkeerkaart voor gehandicapten? Hou er dan rekening mee dat je dit zal moeten toelichten aan de parkeerwachters. Doe dit bij voorkeur met een dokters- of een ander medisch attest.
Of neem op voorhand contact op via het contactformulier.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief