Goldband brengt in de aanloop naar hun Sportpaleisconcerten het nieuw album 'Samen Tegen Elkaar' uit.

Goldband brengt nieuw album 'Samen Tegen Elkaar' uit

14.06.2024

De populaire Nederlandse band Goldband bracht vandaag hun langverwachte album 'Samen Tegen Elkaar' uit. De Haagse band staat bekend om hun unieke mix van pop, indie en elektronische muziek. ‘Samen Tegen Elkaar’ is het tweede studioalbum van Goldband.

Na een stormachtige introductie wist de band binnen 3 jaar alles te doen waar de meeste artiesten een hele carrière voor nodig hebben. De uitverkochte shows, mainstages van alle grote festivals, platina platen en mediaschandalen volgden elkaar zo snel op dat er in het vacuüm van deze duizeling wel nieuwe muziek gemaakt moést worden.

Op dit nieuwe album verkennen Milo, Boaz en Karel de relatie met zichzelf met elkaar en met de prachtige storm die zij gecreëerd hebben. Van drie simpele jongens uit Den Haag binnen no-time naar supersterrenstatus doet wat met kwesties als vriendschap, zelfbewustzijn en liefde.

Daarnaast schijnt het album ook een licht op een breder maatschappelijker thema. De wereld staat in brand, de systeemfouten worden pijnlijk zichtbaar en iedereen is samen tegen elkaar.

Zoals we inmiddels van Goldband gewend zijn is geen genre of onderwerp te gek en conformeren ze zich zo min mogelijk aan de verwachtingen van het publiek. Bereid je maar voor.

Op 6 en 7 december staat Goldband in het Sportpaleis.

(c) Foto Ymke Dirikx

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief