Marion Van Zon van Horeca Van Zon wint prestigieuze Ondernemersprijs Herman Dessers in Trixxo Arena.

VOKA reikt prestigieuze ondernemersprijs uit in Trixxo Arena

21.06.2024

Tijdens de 30ste editie van de Ondernemersprijs Herman Dessers, uitgereikt door Voka – Kamer van Koophandel Limburg, is Marion Van Zon van Horeca Van Zon bekroond als laureaat. De prijs werd begin juni uitgereikt tijdens de jaarlijkse vergadering 'Onder De Sterren' in de Trixxo Arena. Meer dan 900 gasten waren aanwezig op het feestelijk evenement.

Marion Van Zon ontving de prestigieuze onderscheiding als erkenning voor haar strategische visie en succesvolle uitbouw van Horeca Van Zon. Onder haar leiding heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de Belgische voedingsgroothandel, met een breed assortiment en een sterke focus op duurzaamheid.

Voka-voorzitter Joris Vrancken prees Van Zon's innovatieve aanpak en duurzame bedrijfsvoering. “Horeca Van Zon is geëvolueerd van een lokale frituurleverancier naar een 'one-stop-shop' voor horecaprofessionals, met een toekomstgerichte visie”, zei hij.

De Ondernemersprijs Herman Dessers wordt uitgereikt aan bedrijven die met hun prestaties een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van de provincie Limburg. Dit jaar stonden de verkiezingen en economische uitdagingen centraal in de toespraak van Voka-voorzitter Vrancken, die opriep tot meer focus op ondernemerschap als sleutel tot welvaart.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief