Praktische informatie

Vestiaire en lockers

Naargelang het type evenement zorgt de Trixxo Arena voor een vestiaire en/of lockers voor het opbergen van jassen, een helm of andere voorwerpen.

Vestiaire

Je betaalt 2 euro per afgegeven kledingstuk.
De vestiaire blijft doorgaans tot een uur na de show open.

Enkele tips:

  • Vanaf 3 kledingstukken is het voordeliger om een locker te huren in plaats van gebruik te maken van de vestiaire (indien beide beschikbaar zijn).

  • Neem een foto van je vestiairebon.

Lockers

In een locker passen meerdere jassen, een helm of andere voorwerpen.

Je betaalt 5 euro per locker en ook 5 euro waarborg voor de sleutel. Deze 5 euro krijg je terug bij het inleveren van de sleutel.
Tip! Neem een foto van je sleutel.

Opgelet! Bij sommige nachtevenementen zorgt de organisator zelf voor lockers en kunnen andere tarieven en afspraken van toepassing zijn.

Opening van de deuren

Informatie over de timing, veiligheid en mobiliteit vind je enkele dagen voor het evenement onderaan op de detailpagina. De deuren openen meestal anderhalf uur voor de aanvang van het evenement. Vanaf dan kan je terecht aan de bars voor een hapje en een drankje. 

Toegang tot de zaal

  • Bied aan de ingang altijd je eigen ticket aan en niet dat van iemand anders. Zo verloopt het scannen veel vlotter en vermijd je wachttijden aan de deur.

  • Bewaar je de tickets op je telefoon? Zorg dan dat je ticket goed zichtbaar is. Dat betekent: volledige helderheid en geen barsten in je scherm.

  • Neem geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee en reageer correct op eventuele verzoeken van de security.
    Tassen mogen niet groter zijn dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat).

  • Het is verboden om de zaal te betreden met flessen, blikjes, alcohol, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Betreding van de zaal impliceert instemming met mogelijke fouillering.

  • Fotograferen en filmen tijdens het evenement is verboden, tenzij anders bepaald door de organisator. Smartphones met een fotofunctie worden gedoogd, tenzij anders bepaald.

  • In de zaal geldt een absoluut rookverbod.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief