Praktische informatie

Vestiaire/lockers

Maak gebruik van de vestiaire of de lockers.

Vermijd om grotere spullen mee te brengen naar de zaal (zie ook ons strikte tassenbeleid).

Heb je toch enkele grotere spullen bij, dan kan je in de Trixxo Arena gebruikmaken van een vestiaire en/of lockers naargelang van het type evenement.

Aan de vestiaire betaal je 2 euro per afgegeven kledingstuk.

Je betaalt 5 euro per locker en ook 5 euro waarborg voor de sleutel (deze 5 euro krijg je bij het inleveren van de sleutel terug). Meerdere jassen, een helm of andere voorwerpen passen in een locker. TIP! Vanaf 4 kledingstukken is het voordeliger om een locker te huren i.p.v. gebruik te maken van de vestiaire (indien beide beschikbaar zijn).

Neem een foto van je lockersleutel of vestiairebon.

Lockers en/of vestiaire zijn beschikbaar vanaf het openen van de deuren tot de start van het evenement. De vestiaire blijft doorgaans tot 1 uur na de show open.

Opgelet, bij sommige evenementen staat de organisator zelf in voor de lockerverhuur en kunnen andere tarieven en afspraken worden gehanteerd.

Opening van de deuren

Informatie over de timing, veiligheid en mobiliteit vind je enkele dagen voor het evenement onderaan op de detailpagina. De deuren openen meestal anderhalf uur voor de aanvang van het evenement. Vanaf dan kan je terecht aan de bars voor een hapje en een drankje. 

Toegang tot de zaal

  • Bied aan de ingang altijd je eigen ticket aan en niet dat van iemand anders. Zo verloopt het scannen veel vlotter en vermijd je wachttijden aan de deur.

  • Bewaar je de tickets op je telefoon? Zorg dan dat je ticket goed zichtbaar is. Dat betekent: volledige helderheid en geen barsten in je scherm.

  • Neem geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee en reageer correct op eventuele verzoeken van de security.
    Tassen mogen niet groter zijn dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat).

  • Het is verboden om de zaal te betreden met flessen, blikjes, alcohol, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Smartphones met een fotofunctie worden gedoogd, tenzij anders bepaald.

  • Fotograferen en filmen tijdens het evenement is verboden, tenzij anders bepaald door de organisator. Betreding van de zaal impliceert instemming met mogelijke fouillering.

  • In de zaal geldt een absoluut rookverbod.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief